Websites

Davinci ontwerpt en ontwikkelt websites en webshops met een verzorgd design en een optimale presentatie van uw inhoud.

Onze specialisatie is de ontwikkeling van grote en kleine websites met een Drupal CMS (een Open Source Content Management System) maar we staan ook te springen om uw eenvoudige website zonder CMS met dezelfde ernst te behandelen. We denken met u mee om tot een oplossing te komen die voldoet aan uw verwachtingen én die van uw doelpubliek.

Werkwijze

1. Bespreking

Tijdens een intakegesprek leren we uw wensen kennen. Een website op maat maken vereist heel wat inleving in uw business, organisatiestructuur en publiek. Wenst u een kleine, eenvoudige website die zelden zal wijzigen, of gaat de voorkeur uit naar een systeem waarbij u zelf de inhoud van uw website kunt aanpassen? We wegen samen de sterktes en mogelijke valkuilen van uw project af en stellen we de best mogelijke strategie voor om van uw website of webshop een succes te maken.

2. Voorstel

Aan de hand van de verkregen informatie uit punt 1 wordt een gedetailleerd prijsvoorstel gedaan. Er wordt eveneens een geschatte timing opgegeven, binnen welke uw project kan worden opgeleverd. In het voorstel wordt beschreven wat u van Davinci kunt verwachten en welke input we van u verwachten.

3. Ontwerp

Bent akkoord met het prijsvoorstel? Dan wordt gestart met de ontwerpfase waarbij we regelmatig met elkaar afstemmen en waar nodig bijsturen tot u tevreden bent. We basseren het voorontwerp op uw bestaande huisstijl of kunnen vanaf nul beginnen. Graphics, lettertypes, kleuren, indeling, ... worden met de grootste zorg gekozen.

4. Ontwikkeling

Na uw goedkeuring van het voorontwerp wordt gestart met de technische opbouw van de website. Via gestandaardiseerde programmatiecode wordt het ontwerp omgezet in een online functionerend geheel. Hierbij streven we naar een optimale weergeave op verschillende platformen en in verschillende moderne webbrowsers.

5. Testen

Van zodra de ontwikkeling ten einde is, wordt de website door Davinci en door u, uw medewerkers of uw kennisen gestest in een afgeschermde online omgeving. Eventuele kinderziektes en usability problemen worden hierbij gedetecteerd en aangepakt.

6. Oplevering

We ronden het project af met de eindoplevering waarna uw website publiek online wordt geplaatst.

7. SEO - Zoekmachine optimalisatie

Na oplevering worden prestaties van uw website in diverse zoekmachines gedurende 1 maand nauwlettend in het oog gehouden. Aan de hand van de verkregen resultaten, sturen we bij waar nodig om uw online aanwezigheid zoveel mogelijk te verzilveren bij Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines. Websites die door Davinci worden gebouwd scoren hierin uitstekend. U krijgt van ons gouden tips om uw tekten hierop af te stemmen, zodat uw site de ranking krijgt die ze verdient!

 

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact op